.


Wednesday, September 29, 2010

malam ini indah..

halo halo.. anda masih lg bsama sy.. tiada yg lain selain sy.. haha..
sgt boring pagi2 lpas MI (morning inspection) ape lagi mari kita post new entry !!
(padahal td nk balik cepat sbb nk tido)

emm emm.. ak ade 1 bnde nk post.. patutnya b4 balik raya aritu da post bnde ni.. tp disebabkan hal2 yg tak dapat dielakkan iaitu ak sgt mengantuk dan tertido dan terus terlupa untuk mengepost entri tersebut.. n skrg baru terasa free sebentar, lalu tanpa membuang masa sy pon terus menaip tanpa berhenti.. hua hua hua..

khamis b4 balik cuti raya.. kami (ak, nana, yaras, khuzer) telah menghantar zyra kosmet kami ke stesen bas parit buntar sbb die nak balik pontian.. kami sewa keta kancil pink JFD bla bla bla bla (x ingt no blakang).. disebabkan tket bas die pkul9.30 jadi kami pon gerak awal pg buka pose kat stroberi kafe.. sangatlah lambat ye kafe itu.. ak ak oder nasi+rendang ayam tp xsampai2.. da buka da ni.. last waiter ckp rendang ayam da abes (rasenye tu la yg die ckp).. =.= xingat.. cess,panat ak tgu.. last ak pon oder la chicken chop je.. xpe2 naseb bek mushroom soup die sedap.. so ak akan terus pg kafe itu..hoho  ^o^

selepas itu kami smyg maghrib n sementara menunggu 9.30 kami pon melawat expo hari raya yg menjual berbagai2 barang2 nk raya (??).. ak hanya mampu windowshopping.. eh2, bukan2.. ak hanya mampu beli 1 purse paul smith kaler pink ade garis2 horizontal yg berharga Rm10.. pakcik tu kedekut tak mo bagi kurang lagi.. penat ak goda.. (ko bajet ko hot??).. panas.. panas.. (ala2 fazura dlm pisau cukur..tgk la cte tu..best2..hehe)

jadi apa kaitan malam yg indah dgn menghantar zyra ke stesen bas??? owh belum sampai klimaks lagi rupanya.. malam yg indah ialah malam yg indah sebab lpas balik dr mghantar zyra, ak telah menjalankan heart-to-heart conversation (ceh speaking pulak kau) dgn pakcik sorang ni.. my gula hati.. hihi (gelak gedik)..

kami telah meluahkan apa yg terbuku dlm hati masing.. rasenya xde rahsia da kot.. n ak rasa lega sgt lpas tu.. so bole la jd malam yg indah.. hehehe~~

awk2 semua msti boring kan?? xpe2 sy pon da boring.. ok jom kita tido !! bye !!
assalamualaikum..

p/s : keskemaan di pagi hari..
p/s lagi : sedih sbb xdpt nk uplod gamba raya.. intenet sgt jeles dgn saya !!
lagi p/s : nantikan post2 baru yg lama dr saya.. hehe~~
                                         

                                                                                                                                     ~miraiexD~   

No comments: