.


Monday, March 7, 2011

award !



assalamualaikum..
n_n

sy dapat award ! 
hehe
ekceli award ni dapat since taun lepas
30 NOVEMBER 2010
.......................

siyes pemalas ko MIRA !
award da behabok ko bru nk reply skrg !
  
emmm  emmm..(xde alasan..T_T)
eh ade !
kan tyme tu bz nak pegi annual camp navy kat lumut .
so xsempat nak jenguk jenguk award yg diterima .
tapi nape 1 DEC bole je post entry ??
=_=

huhu..sory2 to mr. L yg bagi award ni..
xpe kan xpe kan
nak reply la ni..
n_n
(senyum comel . pink lagi tu . aww~)




hehe..
thanx to incik L sebab bagi award ni .
ok ni jawapan kpd soalan yg ditanya .
lets cekidaut y'all !

1.Dalam banyak-banyak tempat didunia nie, kat manakah tempat yang ingin anda pergi?
emmm...rase cam nak pegi spain .
honeymoon maybe ? ahakz

2. Apakah benda yang anda impikan dan ingin anda dapat dalam hidup anda?
nak cari suami yg kaya gile sebab nk honeymoon kt spain .
eh xde la .
nk suami soleh kaya yg bole membimbing ke jalan yg benar .
kalo xjumpe sruh mak carikan .
mak ! carikan taw !

OK tu je .
diharap encik L berpuas ati dgn jawapan aku tu .
babai .

assalamualaikum .


No comments: