.


Wednesday, April 6, 2011

errr . untitled ?



salam .
ari jumaat (1 april) balik KL .
for some reasons .
b4 balik tu mntak tlg rumet2 tengok2 kan my daisies .
mase tu mereka mmg nampak lembik je .
maybe sebab letak kat sunlight yg pada mase tu mmg panas .
tapi da alih balik ke tempat redup sket dah  .
so sy pon balik la .

hari ahad .
sampai2 bilik
jannah tgh siram mereka .
n guess what ?
the 1st bloom yg paling tua da jadi kaler coklat da .
n bile kene angin die da jd mcm dandelion kne tiup angin .
sdeyh :'(

the next day .
the other 2 flowers da jadi macam weak .
n semalam .
mereka da ikut jejak kakak mereka .
sdeyh sgt ni .
 :'( :'(

mungkinkah sebab mereka xdapat keperluan yg secukupnya ?
pasu kecik sgt sebab mereka da besar ?
fertilizer dah fully consumed ?
exposion to sunlight yg kuat ?
* mase baru beli tu cuaca sejuk je sbb selalu hujan . tapi skrg da panas .

tapi .
ade org kate .
lepas hujan .
pasti ade pelangi yg menanti .
* btol ke ni x sure .
sebab .
di saat 3 daisies tu pergi .
1 bud da menampakkan diri .
sgt kecik+comel .
hati sedikit terubat .
n_n

so .
weekend ni nak pegi surver rumah sewa kat ipoh .
* saye dapat internship kat ipoh .
n kalo bole nak cari kedai bunga .
nak beli fertilizer+pasu besar sket .
for my lovely baby .

 harap2 lepas ni x jadi mcm tu lagi .
sebab fyi, bunge daisy bole tahan almost a year kalo dijaga dgn baek .
tapi ni, baru lbeh kurg 3 minggu da mati .
* adekah saye seorg mak yg irresponsible ?
huhu T_T

hmmm .
mak-mak angkat pon kene tolong jage skali eh ?
bersama-sama lah kite menjaga mereka dgn baek .
* dalam bilik ade taman kan .
kite kena jadikan taman tu cantek .
hehe~~
btw, xnak letak gamba latest pokok bunge daisy tu .
nanti in the future nak tengok post2 lame rase sdeyh plak .

mgu ni last week b4 study week .
n lepas tu exam 2 weeks n then i'm going for internship .
last2 week ni la banyak workload .
1. labreport crushing+lime 
2. asemen geochem + corrected test 
3. test pyro
4. test mineral econ (da lepas)
5. test lab
6. aseman geophy
ade lagi rasenye tapi x teringat skrg .

cepatla berlalu minggu2 yg menyukarkan ni .
* sbb asek xckup tido je .
sampai nk derma darah smlm pon xbole .
sebab low blood pressure .
sdeyh T_T
jeles tgk amni boleh drma darah .
wlpon tipu ckp berat 45 .
* sbnanye 44 kg .
tapi xpela .
saye gembira tengok kawan saye gembira .
n_n

annyong .
salam .

** currently watcing We Got Married (WGM) YongHwa+SeoHyun bubu .
sweeeet sgt !
rase nak kawen skrg jugak !
dengar la lagu love light_CNBlue .
lagi korang rase nak kawen .
heee~~

daaaa~~





saengil chuka hamnida~~



HB dear ! 
6th April .
two years with me is such a long period .
i'm really happy being with you .
eventhough we've just met few days ago 
i can't stop missing you .
bogoshippo~~

guess who ??
rahsia ~~
haha .
ade kat previous punye previous punye previous punye post kot .
cari sendiri la .
ngehehehe~~