.


Friday, January 20, 2012

my big heart is getting smaller ;(



assalamualaikum .

secara jujur, sy sedang berkecil hati. sampai hati dia ! 
nak merajuk, tapi dia tak tahu pun yang sy berkecil hati dengan dia. 
haihh . xtaw nak kate ape dah . 

salah sy tu nampak besar sgt kat mata dia .
habes tu ?
salah dia selama ni yg sy biarkan sebab fikir dia kawan saya ?
antara kawan baik kat sini .
salah yg org lain sampai tanye knp sy biarkan je .
xpenah nk ungkit pon .

mungkin dia anggap sy hati kering .
xde perasaan .
sebab tu dia buat mcm ni .
tapi agak2 la .
sy still ada hati dan perasaan lagi .
sy manusia biasa .
mungkin dia xnampak .
sebab sy xtunjuk sgt .
sebab sy malas nak layan perasaan tu sgt .
tapi kali ni sy xboleh xnak layan .
sbb sy sgt sygkan persahabatan .

mula2 tu ok lagi .
sy rase bsalah . sy mintak maaf .
tapi die xreply balik pon .
pastu die kecilkan hati sy .
tambah lagi rase bsalah sy .
sebab kata2 dia tu .
sy menangis .
xpenah sy menangis sebab kawan sampi teruk mcm ni .
sampai sy rase dia mmg x anggap sy kawan ke ?
sy ni mmg kawan yg sgt teruk ke ?

sy xtaw mcm mane nk tegur die mcm biasa lepas ni .
even kalo kami dah berbaik pon .
tunggu tempah masa seminggu yg die bagi tu .
baru sy tegur die .
tu pon kalo die yg tegur sy dulu .
cakap la sy mcm budak2 ke .
xmatang ke .
sy dah xkisah !

pasal post ni .
sy xkisah dah kalo dia terbaca ke ape .
nk cakap sy emo lebih ke .
i really don't bother anymore !

DEAR someone whose name i dare not speak .
you know who you are . yes you .
here i am seeking forgiveness from you once again .
for the fifth time i think .
and sorry for not replying your skype this evening .
i'm afraid that i will talk something too harsh to you.
so it's better for me not to reply .
one more thing .
i still regard you as my friend though .
just give me some time to fix my heart .
:)



ok. sila kurangkan emo .
entry lepas ni happy ok !

salam .






No comments: