.


Monday, November 25, 2013

Wedding Zafirah :)

Assalamualaikum!
Last sunday is zaf's wedding day. Happy wedding day Zaf !! May all the happiness be with both of you. Semoga kekal hingga ke syurga dan dikurniakan cahaya mata yg comel. ^^
Also, hari tu kire cam mini reunion la utk kitorang dak sumber mineral batch 08-12. Tapi tak semua yg datang. Pompuan yg datang saye, amni, nana, shazie n faz. Dak laki ramai gak. Malas nak taip. Hehe. Tgk la kat gamba nt ye. 

Hari tu mmg penat gile. Sepatutnye isnin tu keje. N mmg sy g keje pon cam bese. Tapi bile sampai ofis je ttbe rase sejuk gile. Mmg xtahan la. Last2 amek half day mc. Tengahari tu chow balik kl. Selasa still mc n sampai skrg x elok2 lagi. Ape ke hal nye ntah. Tapi pg jela keje cam bese. Nanti bos ckp mengada2 plak. Kikiki~

Anywayyy that's my last sunday activity. Next sunday pulak ade TM Malaysia Fan Run kat putrajaya. Gigih sgt aku ni berjalan time weekend. Pastu isnin mc. Muahahaha. Mintak2 isnin depan tak mc lah kan. Aaminnnn. 

Haa tgk la gamba kat bawah tu. Dua je pon. Hehe. Eh cemana nak letak gamba ikut suke kite eh? Dari tadi aku try xboleh2. Last2 kat bawah je yg boleh. Lantak la labu. Bye. Assalamualaikum


Thursday, November 21, 2013

Some Story

Hai!
Baru sedar last post punye title tak berapa nak sesuai dgn content. Anyhowww bia lah malas nak edit2 dah. Redha jelah. Heee

SOoooo nak dijadikan cerita, setahun lebih sudah pun berlalu. Dan sekarang saye sudah bekerja sebagai jurutera lombong di Lion Tin Sdn Bhd (a member of lion group) di Planning Department. Dah setahun 3 bulan dah. And I am the only one female engineer in the company. Others are all from admin, hr, procurement, account department and so on, which means I will be the only girl if I went to site. It's very hard you know. But sometimes it's kind of enjoyable coz everyone will take care of you like a princess. Mehehee. K enough berangan cik mira. -.-"

Emmm. Actually ade lagi sorang engineer pompuan. Tapi dah resign. Last week? 24 hours notice! It's kind of long story so I maybe on the next next entry? Please? Yeayyyy.



Wednesday, November 20, 2013

Nasib Oh Nasib

Assalamualaikum. Hai!
Punyelaaa lame gile nak mati tak bukak blog ni. Tak tau nak bagi alasan ape. =.=
Maafkanlan saye. Wuwuwuwu~

Disebabkan sy tgh keje skg, jadi sy update sikit jela eh. Gilelah kau dari blaja sampai dah setaun keje kau xjenguk aku. 'Kata encik blog sambil membulatkan mata'

Ye. Itulah saje update saye.
Later y'alls. Bye!
Assalamualaikum.